About

Te ajutăm în regim outsourcing să ai logo-ul, infograficele, cărțile de vizită, broșurile si alte elemente de identitate vizuală potrivite pentru a-ți prezenta afacerea publicului în cel mai profesionist mod:

CORPORATE IDENTITY

CORPORATE IDENTITY

Corporate identity sau identitatea corporativă a unei companii se referă la personalitatea sau imaginea companiei. Datorită elementelor de design special concepute pentru business-ul tău, imaginea companiei tale poate rămâne întipărită în mintea consumatorului pe termen foarte lung.

LOGO DESIGN

LOGO DESIGN

Dacă nu esti încă lămurit, logo-ul este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizații, a unui eveniment etc. Logo-ul potrivit pentru business-ul tău trebuie să transmită cu ușurință profilul și valorile companiei tale.

INFOGRAFICE

INFOGRAFICE

Infograficele sunt reprezentări grafice ale informațiilor, menite să prezinte informația într-un mod rapid și clar.

WEB DESIGN

WEB DESIGN

De la conținut până la butoane de Call to Action, de la prima pagină și până la formularul de contact, interfața site-ului tău trebuie să ofere vizitatorilor o experiență de navigare plăcută și utilă.

About

Zi de zi lucrăm cu energie și pasiune pentru afaceri ca a ta, punând la bătaie toată experiența noastră, acumulată în peste 5 ani de lucru în marketing, în diferite domenii: industrial, imobiliar, beauty etc.

Dacă vrei să vorbim mai multe despre modalitățile de promovare care aduc rezultate, contactează-ne folosind formularul de mai jos.
După ce ne trimiți mesajul tău, vei fi contactat în maxim 24 h de unul dintre colegii noștri.
Începe promovarea afacerii cu Creative Days.