29/06/2018 nicolii.elena

A fost lansată o nouă funcție pentru paginile de Facebook. Acum toate Ad-urile care rulează pe o pagină pot fi văzute la un loc

Facebook a anunțat ieri lansarea unei noi funcții pentru paginile companiilor care îți permite să vezi ce anunțuri rulează pagina respectivă. Funcția a fost implementată cu scopul de a responsabiliza mai mult agențiile de publicitate, oferind mai multă transparență și prevenind abuzurile pe Facebook. 

Pentru a vedea Ad-urile active care rulează pe o pagină, nu trebuie să fii targetat, trebuie doar să vizitezi pagina de care ești interesat și să selectezi din partea stângă Info and Ads sau Informații și reclame. Tot aici se găsesc informații despre pagină, precum data creării și numele paginii dacă a fost schimbat recent.

Dacă vizitatorii paginii consideră un anunț ca fiind nepotrivit, pot raporta Ad-ul respectiv. Cei de la Facebook anunță ca vor mai urma modificări referitoare la informații despre pagini în săptămânile care urmează.

Poți citi anunțul oficial al celor de la Facebook aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zi de zi lucrăm cu energie și pasiune pentru afaceri ca a ta, punând la bătaie toată experiența noastră, acumulată în peste 5 ani de lucru în marketing, în diferite domenii: industrial, imobiliar, beauty etc.

Dacă vrei să vorbim mai multe despre modalitățile de promovare care aduc rezultate, contactează-ne folosind formularul de mai jos.
După ce ne trimiți mesajul tău, vei fi contactat în maxim 24 h de unul dintre colegii noștri.
Începe promovarea afacerii cu Creative Days.