Ce cuprinde promovarea online?

Atunci când spunem promovare online, spunem promovare pe Facebook, spunem promovare pe Instagram, promovare pe LinkedIn, Youtube, Pinterest, Tik-Tok și alte canale de comunicare online. În funcție de canalul de comunicare unde publicul tău este prezent cel mai des, creăm mesaje și campanii pentru a ne atinge obiectivele propuse. Creăm conținut și administrăm toate canalele de comunicare pe care le folosim pentru business-ul tău.

Gestionăm campanii de promovare prin:

Facebook

Așa cum știi Facebook este cea mai populară rețea de social media, având peste 2,2 miliarde de utilizatori activi lunar. Noi creăm campanii de promovare pe Facebook pentru a ne asigura că publicul tău poate interacționa oricând cu produsele sau serviciile tale.

Instagram

Dacă ai un brand vizual, precum un restaurant, un salon de coafură, bijuterie etc, Instagramul poți spune că a fost creat pentru business-ul tău. Administrăm conturile business-ului tău pe Instagram pentru a ne asigura ca publicul tău este încântat cu cele mai relevante poze și clipuri pe care i le oferi.

Google Ads

Creăm campanii de promovare Ads, care sunt destinate doar publicului interesat de produsele sau serviciile tale. Fie că vrei ca reclama ta să apară în pagina de căutare Google, în site-uri partenere Google sau pe Youtube, prin Google Ads facem magia să se întâmple.

Landing Pages

Landing Pages sau paginile de vânzare sunt pagini unde vizitatorul este ghidat să ajungă pentru a îndeplini o anumită acțiune. Fie că ne propunem să vindem un produs, să adunăm o bază de date cu e-mail-uri pentru newsletter, să avem înscrieri la un webinar sau alt scop pe care ni-l dorim, ne asigurăm că vom crea pagini de vânzare care convertesc.

Content creation & management

Fie că ai nevoie de conținut pentru blog, articole, campanii de promovare online, prezentări, comunicate, broșuri, flyere, și alte materiale, noi te putem ajuta cu contentul. Creăm mesajul într-un mod clar, concis și atrăgător pentru publicul tău, astfel încât mesajul transmis să aibă efectul scontat.

Zi de zi lucrăm cu energie și pasiune pentru afaceri ca a ta, punând la bătaie toată experiența noastră, acumulată în peste 5 ani de lucru în marketing, în diferite domenii: industrial, imobiliar, beauty etc.

Dacă vrei să vorbim mai multe despre modalitățile de promovare care aduc rezultate, contactează-ne folosind formularul de mai jos.
După ce ne trimiți mesajul tău, vei fi contactat în maxim 24 h de unul dintre colegii noștri.
Începe promovarea afacerii cu Creative Days.