clients

De ce să apelezi la servicii de marketing online?

  • eficientizezi bugetul
  • comunici mai rapide și mai eficient cu publicul țintă
  • atragi public potrivit
  • obții rezultate măsurabile
  • generezi constant trafic care se transformă în vânzări
  • îți dezvolți afacerea în online
  • ai procese optimizate constant pentru rezultate mai bune
clients
Servicii de marketing prin care te putem ajuta să îți crești afacerea:

Strategie de marketing. Nicio acțiune de promovare online nu poate fi începută înainte de a avea o strategie de marketing bine pusă la punct. Pentru a ne asigura că atingem obiectivele pe care ni le-am propus conturăm de fiecare dată un plan eficient de acțiune.

Promovare Social Media. Creăm și administrăm campanii social media. De la conținut, la setări și optimizări avem mereu grijă ca mesajul tău să ajungă la publicul vizat. Fie că vorbim de Google Ads, Facebook Ads, Linkedin sau alte rețele, suntem încântați să eficientizăm campaniile tale de promovare online.

Optimizare Seo sau optimizarea pentru motoarele de căutare reprezintă un alt serviciu de marketing care ne demonstrează că promovarea online are o sferă de activitate nemărginită :). Considerat serviciul cu cele mai durabile rezultate, optimizarea Seo făcută corect aduce serviciul sau produsul tău în atenția celor interesați de ceea oferi.

Design Grafic. Noi știm că o afacere care vrea să se dezvolte are nevoie de o identitate vizuală bine pusă la punct. Astfel, putem coordona crearea identității brandului tău, pornind de la logo-uri, cărți de vizită, broșuri, bannere până la cele mai creative idei.

Print. Pentru că nu ne place să facem lucrurile pe jumătate, oferim clienților noștri și servicii de print. Indiferent că vorbim de printarea cărților de vizită sau printarea unui banner de mari dimensiuni, colaborăm în regim outsourcing doar cu cei care știm că oferă rezultate finale peste așteptări.

Ce au spus cei mai de succes oameni despre marketing

Zi de zi lucrăm cu energie și pasiune pentru afaceri ca a ta, punând la bătaie toată experiența noastră, acumulată în peste 5 ani de lucru în marketing, în diferite domenii: industrial, imobiliar, beauty etc.

Dacă vrei să vorbim mai multe despre modalitățile de promovare care aduc rezultate, contactează-ne folosind formularul de mai jos.
După ce ne trimiți mesajul tău, vei fi contactat în maxim 24 h de unul dintre colegii noștri.
Începe promovarea afacerii cu Creative Days.